Europe Retail Packing naast kleinpak ook groot in ompak

Europe Retail Packing, ook bekend als ERP, is naast kleinpak ook groot in ompak- en uitzoekwerkzaamheden van de meest uiteenlopende producten. Naast de hoofdvestiging in Poeldijk, zijn er inmiddels ook vestigingen in Barendrecht en Rotterdam waar ook diverse ompak- en uitzoekwerkzaamheden plaats vinden." Hierdoor kunnen we onze klanten vanuit meerdere strategische locaties snel en efficiënt bedienen", aldus Menno Reijgersberg.

Poeldijk
Naast alle verpakkingswerkzaamheden worden er op de vestiging in Poeldijk diverse ompak- en uitzoekwerkzaamheden uitgevoerd in de meest brede zin van het woord. Hier worden dagelijks producten omgepakt van bijvoorbeeld poolfust naar doos. Ook kunnen er op deze afdeling in Poeldijk producten worden gelabeld, PLU gestickerd, uitgezocht en gesorteerd.


Links: Ompak van bulk naar dozen in Poeldijk, rechts: druiven labelen in Rotterdam

Barendrecht
De vestiging in Barendrecht heeft zich naast het specialisme van het verpakken van citrus - er staan vier netlon machines - ook gericht op diverse ompak- en uitzoekwerkzaamheden. "Sinds 2010 bestaat de locatie in Barendrecht, waardoor we ook klanten in de regio Barendrecht kunnen bedienen met diverse ompak- en uitzoek werkzaamheden van uiteenlopende producten. Er worden allerlei soorten groenten (van paprika, tomaat tot vollegrondsproducten) en fruit (van sinaasappel, citroen tot druiven) uitgezocht en omgepakt."


uitzoekwerk van minneola's

Rotterdam
De Rotterdamse vestiging van Europe Retail Packing bevindt zich in het havengebied. Deze vestiging is opgericht om de fruitimporteurs in de Rotterdamse haven en hun klanten een extra dienst te verlenen en extra transportkosten naar derden te vermijden. Zo kunnen containers met overzeese ladingen direct worden omgepakt of uitgezocht. Naast deze ompak- of uitzoekwerkzaamheden kunnen de producten ook op deze locatie voorzien worden van een label of een PLU code.

Voor meer informatie:
Europe Retail Packing b.v.
Dolf Reijgersberg
Menno Reijgersberg
Edwin Kooij
Tel: 0174 – 282510
www.europeretailpacking.nl

Locatie Poeldijk:
ABC Westland 315
2685 DE Poeldijk

Locatie Barendrecht:
Handelsweg 180
2988 DC Ridderkerk


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven