ITE Group lanceert WorldFood Warsaw

ITE Group zal van 9-11 april 2014 het evenement WorldFood Warsaw houden in het Internationale Expocentrum EXPO XXI in Warschau, Polen. Sectorprofessionals zullen meer dan drie dagen de mogelijkheid hebben om te netwerken, de vraag naar hun product/dienst te peilen, de concurrentie te beoordelen en nieuwe zakelijke relaties aan te gaan. Het evenement biedt ruimte voor een scala aan voedingsmiddelen en dranken, inclusief gourmetvoeding, biologische producten, voedingsingrediënten en voedingsverpakking en -apparatuur.

Het afdelingshoofd Voeding van ITE Division, Tony Higginson vertelt: "De introductie van WorldFood Warsaw is weer een positieve toevoeging aan het portfolio van WorldFood en door de deskundigheid van ITE zal WorldFood Warsaw een ongeëvenaarde marktplaats zijn voor internationale voeding- en drankexporteurs."

In 2012 bedroegen de consumentenbestedingen aan voeding in Polen 224.092 euro en sinds de toetreding tot de EU in 2004 heeft het land belangrijke wetgevingshervormingen doorgevoerd. Het land staat 55e in het rapport van World Bank Ease of Doing Business. In 2013 benadrukte het rapport dat Polen de businessregelgeving aanzienlijk verbetert. Naast het evenement zal ook Ingredients Warsaw plaatsvinden.

Voor meer informatie, neem contact op met:

Alison O'Dowd, Marketing Executive
ITE Group plc
Tel: +44 207 596 5200
E-mail: a​lison.odowd@ite-exhibitions.com
www.worldfood.pl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven