Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Xhit International / Hittech groep neemt activiteiten Roboxis over

Met ingang van 1 juli 2013 start Xhit International BV, een zusterbedrijf van Hittech Groep BV, de activiteiten van Roboxis in Barneveld door onder de nieuwe naam ROBOXIS PACKAGING BV, partner van Hittech Group. Roboxis heeft een uniek (gerobotiseerd) verpakkingsconcept ontwikkeld voor met name de verwerking van verpakte eieren (end of line automatisering), groente en fruit (paprika’s, tomaten etc.) en bake-off producten. In deze transactie zijn 5 medewerkers, het intellectueel eigendom (incl. patenten), het klantenbestand en alle overige activa naar Roboxis Packaging overgegaan. Roboxis Packaging zal geleid worden door Dick Verheij.
 
Cor Heijwegen, directeur/eigenaar van Xhit International/Hittech Groep: ”Door de expertise van onze bestaande activiteiten op het gebied van ontwikkeling/engineering, productie, assemblage, service en onderhoud te verbinden met de unieke verpakkingsoplossingen van Roboxis Packaging ontstaat een sterke partij voor het ondersteunen van bestaande en nieuwe klanten van Roboxis Packaging in end of line verpakkingsoplossingen in de levensmiddelen industrie”.
 
XHIT International BV/Hittech Group BV
Xhit International is een zusterbedrijf van Hittech Group. Hittech Group, 300 medewerkers en 50 miljoen Euro omzet, bestaat verder uit 9 bedrijven in Nederland en Maleisië. Hiervan zijn Hittech Comac BV te Deurne, Hittech Multin BV te Delft, IM Services & Support B.V. en Hittech Wemac Sdn Bhd in Maleisië direct relevant voor Roboxis Packaging.
 
Hittech Group, centraal aangestuurd vanuit het hoofdkantoor te Uitgeest, is een snelgroeiende groep en functioneert als partner en system supplier op de markt van technisch hoogwaardige machines en apparaten. Hierbij staan flexibiliteit, vakmanschap, service en ondernemerschap voorop.
 
Voor meer informatie:
Dick Verheij
Mob: 06-3977 5653.
www.hittech.com
www.roboxis.nl
 
Publicatiedatum: