Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vorst in bijzondere gevallen welkome hulp in de kassenbouw

De vorst helpt op de natte ondergrond bij het bouwen door de firma Van Amelsvoort Kassenbouw van de kas van 10.000 m2 voor Mts. Boer en den Hoedt in Ridderkerk.
De kas, waarin sla op water wordt geteeld, wordt gebouwd op een bijzonder natte bodem waarop bijna niet gelopen kan worden. "Op de bevroren bovenlaag kan prima worden gewerkt ondanks dat de onderlaag zeer nat is", zegt Frank van Amelsvoort van het gelijknamige kassenbouwbedrijf.



"Er wordt gebouwd met een kraan waardoor de materialen schoon op hun plaats gezet kunnen worden en niet vervuilen dat zou ontstaan bij het neerleggen van de bouwmaterialen op de grond. Op een andere locatie gelegen in de Bommelerwaard, waar een kas van 36.000 m2 gebouwd gaat worden, is het geluk met de voortgang van de bouw wat minder. De fundatie kan vanwege de vorst nog niet worden uitgevoerd. Het project moet nog even wachten tot de vorst uit de grond is. Vorst heeft in de kassenbouw zijn voor en zijn tegen", zegt Frank.

Voor meer informatie:
Frank van Amelsvoort
Van Amelsvoort Kassenbouw B.V.
Luitenambachtstraat 19B
4944 AS Raamsdonk
T +31 (0)162 51 25 54
F +31 (0)162 51 88 31
frank@vanamelsvoort-kassenbouw.nl
www.vanamelsvoort-kassenbouw.nl
 
Publicatiedatum: