Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Ellen Vaneynde is "de schoonste boerin" van Vlaanderen"

Ellen Vaneynde uit Baal is verkozen tot schoonste boerin van Vlaanderen. Vaneynde is boekhoudster en houdt samen met haar moeder een kippenboerderij. Op de boerderij vangt ze jongeren met problemen op. Dat maakt van haar een ideale ambassadrice voor de landbouwsector.

Ellen Vaneynde in het midden. Foto: Schoonsteboerin.be

Voor een uitzinnig publiek vond de finale van de Schoonste Boerin 2013-2014 plaats in het forum van Flanders Expo ter gelegenheid van AgriFlanders. Het publiek zag een wervelende show met afwisselend defilés, optredens en enkele vragenrondes. Een jury bestaande uit 9 personaliteiten uit de landbouwwereld beoordeelden de kandidates tijdens deze verkiezingsavond op kenmerken als spontaniteit, assertiviteit, gezond boerinnenverstand, uitstraling en mondigheid.

Vooraleer de jury de nieuwe Schoonste Boerin bekend maakte, werd de publieksprijs uitgereikt. Ruim 5000 mensen stemden de afgelopen maand op de kandidaat die zij het sympathiekst vonden. Het was Veerle Liesens uit Dilsen-Stokkem, die de prijs in de wacht sleepte. Zij mag nog voor de zomer mee op reis naar Rhodos met bijbehorende foto-shoot.

Daarna begon het spannende aftellen naar de Schoonste Boerin zelf. Veerle Liesens mocht meteen opnieuw naar voren treden. Zij werd verkozen tot derde Schoonste Boerin van Vlaanderen, gevolgd door Lynn De Vloo op de tweede plaats.

Het is Ellen Vaneynde, die zich sinds enkele uren de Schoonste Boerin van Vlaanderen 2013-2014 mag noemen. Zij krijgt van de invoerder COFABEL een John Deere tractor voor 1 jaar en een powertool van HITACHI. En dan is er natuurlijk nog die exotische reis met professionele foto-shoot voor de zomer samen met de tweede en derde Schoonste Boerin.

Het worden drukke dagen voor de winnende boerinnen!

Publicatiedatum: