Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Wim Heemskerk: "Geen betrokkenheid met cocaïne"

VerServer overgenomen door Horesca Lieferink

Tholen - De failliete versgroothandel Verserver en daaraan gelieerde AGF-handel Heemskerk BV zijn 17 december begonnen aan een doorstart. Curator mr. Bert Jansen heeft dit zo snel mogelijk besloten, ook gezien de korte houdbaarheid van verse producten. De bedrijven zijn weer volop in de running. Alleen wordt er niet meer gewerkt onder de naam Heemskerk BV. Dit vertelt voormalig eigenaar Wim Heemskerk. De bedrijven worden voortgezet door Horesca Lieferink met vestigingen in Twello en Zeist. De namen VerServer en Proversco zullen naar buiten toe blijven bestaan.

Het bedrijf lag geruime tijd onder het vergrootglas, nadat in partijen ananassen die naar Apeldoorn werden verscheept, cocaïne werd ontdekt. Wim vertelt dat het onderzoek naar de betrokkenheid van import van cocaïne is afgesloten. "Al hebben tot mijn spijt veel media het wel gemeld en benadrukt, de betrokkenheid is duidelijk niet aangetoond. Wel loopt er nog een financieel onderzoek. Wij hebben als bedrijven moeten kiezen om zelf het faillissement aan te vragen met als grootste reden de kosten beperkt te houden. Het is een hele spannende en slopende tijd geweest. We zijn aan de ene kant heel blij dat we de voortgang van VerServer nog zo snel is doorgezet en dat er nu nog wordt gewerkt vanuit de panden van Heemskerk en VerServer. Daarnaast wordt een groot deel van het personeel gelukkig ook mee overgenomen in de nieuwe opzet. Alle versactiviteiten zullen vooralsnog vanuit Apeldoorn (huidige locatie) worden voortgezet."

www.lieferink.nl