Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Reed Business verkoopt Nederlandse agrarische vakbladen aan Misset Uitgeverij

Reed Business wil de activiteiten in Nederlandse agrarische media verkopen aan Doorakkeren. De activiteiten worden ondergebracht in de nieuwe onderneming Misset Uitgeverij, waarin het bedrijf Doorakkeren een meerderheidsbelang heeft en Reed Business een minderheidsbelang. Het gaat om de vakbladen Boerderij, Boerderij Vandaag, Pluimveehouderij, Groenten & Fruit, Trekker, Traktorpool, Future Farming, All About Feed, Dairy Global, Pig Progress, Poultry World en de aan deze bladen gerelateerde websites, diensten en evenementen. Ook de verkoop- en marketingactiviteiten die werden verricht voor het bedrijf Dacom gaan over naar het nieuwe bedrijf. Alle 140 medewerkers die bij de vakbladen betrokken zijn komen in dienst van Misset Uitgeverij. 

Doorakkeren is een joint venture van de ondernemers Derk Haank, Cor Jan Willig en Luc van Os, die speciaal is opgezet om de Nederlandse agrarische media van Reed Business over te nemen. De drie ondernemers hebben allen een brede ervaring in het uitgeven van bladen. De overname zou per 1 januari 2019 zijn beslag moeten krijgen, wanneer de ondernemingsraad van Reed Business er mee heeft ingestemd.

Bron: Reed Business

Publicatiedatum: