Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gasmotorleverancier Jenbacher krijgt nieuwe naam en gaat verder als onafhankelijk bedrijf

Advent International heeft de overname van GE’s Distributed Power afgerond en is nu een onafhankelijk energiebedrijf met een nieuwe naam: Innio. Onder de transactie vallen ook de Jenbacher en Waukesha productlijnen, het digitale platform en aanverwante diensten. De grootste bedrijfslocaties zitten in Oostenrijk, Canada en de VS.

“Dit is een spannende tijd voor onafhankelijke energiebedrijven. Door de continue groei van hernieuwbare energie en de nadruk op energie-efficiëntie, heeft Innio een goede positie om een essentieel onderdeel van de energietransformatie te zijn," vertelt Carlos Lange, voorzitter en directeur bij  Innio.

Innio viert als jongste energiebedrijf ter wereld zijn nieuwe naam en officiële lancering, maar neemt wel twee belangrijke merken mee met deze nieuwe start: de Jenbacher en Waukesha gasmotor productlijnen.

“Het is een enorme eer om Innio bij te staan nu het verder gaat als onafhankelijk bedrijf," vertelt Ranjan Sen, managing partner bij Advent International. "De Jenbacher en Waukesha merken en technologieën worden wereldwijd erkend om hun prestaties, betrouwbaarheid en uitstekende technologieën. We verwachten wereldwijd dan ook een doorgaande groei op het gebied van stroomopwekking en gasproductietechnologieën."

Voor meer informatie:
Innio
www.innio.com

Publicatiedatum: