Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Menno Reijgersberg, Europe Retail Packing:

"Met drie nieuwe topsealmachines spelen we in op de vraag van de retail"

Tholen - Europe Retail Packing heeft haar machinepark uitgebreid met een drietal topsealmachines. "Je ziet dat veel supermarkten met zachtfruit al zijn overgeschakeld van clamshellverpakking naar topseal en wij verwachten dat dit navolging krijgt met druiven en ander fruit. Het is steeds meer een trend dat de overzeese druiven in bulk binnenkomen en hier in Nederland worden verpakt. Met deze nieuwe verpakkingsmachines spelen we in op de wensen van de retail naar minder milieubelastende, transparante en gebruiksvriendelijke verpakkingen", vertelt Menno Reijgersberg.

De eerste twee topsealmachines zijn al geïnstalleerd op de locaties in Barendrecht en Drunen en op de verpakkingslocatie in De Meern wordt binnenkort de derde machine in gebruik genomen. De machines hebben een capaciteit van maar liefst 3.000 verpakkingen per uur. "We hebben ze in eerste instantie voor een druivenklant aangeschaft, maar kunnen met een andere mal ook er ook eenvoudig zachtfruit of blauwe bessen mee verpakken", vertelt Menno. "De mogelijkheden zijn talrijk: zo kunnen we een hersluitbare topseal leveren, met of zonder label of voorbedrukte folie."

Europe Retail Packing heeft de machines gekocht bij Het Packhuys in Tholen. "Eigenaar Pierre Hagenaars van Het Packhuys heeft ons goed advies gegeven en we zijn tot nu toe dan ook zeer tevreden", vertelt Menno. "We zijn er trots op om weer een nieuwe verpakking aan te bieden en uiteraard kunnen geïnteresseerden contact met ons opnemen om te kijken welke mogelijkheden we ze kunnen bieden."

Voor meer informatie:
Europe Retail Packing
ABC Westland 451
2685 DE Poeldijk
Tel: 0174 – 282 510
menno@europeretailpacking.nl
www.europeretailpacking.nl