Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe tunnel van Lucchini

Het Italiaanse Lucchini heeft een nieuwe hightech tunnel ontworpen die specifiek is bedoeld voor de teelt van aardbeien en frambozen op substraat. Het bedrijf ontworp de tunnel speciaal voor telers in Noord-Europa voor wie dit volgens Lucchini de beste oplossing is voor de teelt van hun gewassen.

Dit nieuwe model, dat in 2018 in gebruik werd genomen, is zo ontworpen dat het volledig kan worden aangepast aan de omgeving. Er kan een optimale thermoregulatie worden bereikt, en ook de irrigatie en vochtigheid kunnen beter worden beheerd. Ook zal het de productieopbrengst verhogen, maar waar het vooral om gaat is dat de gezondheid van het fruit wordt gewaarborgd.

"De klant is heel tevreden en dit toont aan dat we in staat zijn om producten op maat te maken en dat bevestigd dat 'Made in Italy' staat voor uitmuntendheid", laat Lucchini weten.

Contact:
Idromeccanica Lucchini S.p.a.
Via Cavriana 4B
46040 Guidizzolo (MN)
Tel.: (+39) 0376 818433
Fax: (+39) 0376 819498
Email: info@lucchiniidromeccanica.it
Web: www.lucchiniidromeccanica.it

Publicatiedatum: