Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Glastuinbouwproject genomineerd voor de Waterinnovatieprijs 2018

Vernieuwende oplossingen en baanbrekende initiatieven op het gebied van water maken kans op de Waterinnovatieprijs 2018. Onder de genomineerden bevindt zich dit jaar een glastuinbouwproject.

Coƶperatie Glastuinbouw Nieuw Prinsenland heeft een collectief watersysteem gerealiseerd, waarbij restwater van de naastgelegen Suiker Unie wordt gezuiverd, ondergronds opgeslagen en via een distributiesysteem wordt geleverd in droge perioden. In 2018 werd zo een watertekort voorkomen.

De Unie van Waterschappen en de Nederlandse Waterschapsbank reiken elk jaar de Waterinnovatieprijs uit aan innovatieve waterprojecten die toepasbaar zijn binnen de taken en verantwoordelijkheden van waterschappen: waterveiligheid, schoon en voldoende water. Tot en met 25 november kan er op de genomineerden gestemd worden voor de Publieksprijs. Stemmen kan via de website van de Waterinnovatieprijs. De Waterinnovatieprijs wordt uitgereikt op 29 november in de Rijtuigenloods in Amersfoort.

Bron: Glastuinbouw Waterproof

Publicatiedatum: