Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Havecon

Kassenbouwer opent kantoor in de VS

Blauwe, gele en witte ballonnen, meer mensen dan verwacht en een super sfeer. Op 2 oktober heeft Havecon hun kantoor in de Verenigde is Havecon nu in staat om telers in de Verenigde Staten en Canada van dienst te zijn en hen te helpen hun bedrijven te laten groeien.

Inzicht in de markt
In zijn openingstoespraak vertelde Jon Adams, VP van Havecon North American, over enkele herinneringen aan zijn start bij Havecon (Wat wil je de komende jaren doen? - Kassen verkopen? - Okee, laten we morgen beginnen.). Jon werkt alweer bijna 5 jaar bij het bedrijf en richt zich vanuit zijn woonplaats in Ontario op de Noord-Amerikaanse en Canadese markt en ziet de voortdurende ontwikkelingen in de markt.

Jon Adams en Henk Verbakel.

"We doen hier al veel zaken. We kennen het klimaat, kennen de markt en kennen de realiteit van de situaties waarin telers zich bevinden. Voorheen werkte we op afstand. Dit nieuwe kantoor in Niagara on the Lake is een perfecte plek voor ons, omdat het ook vlakbij de grens van de Verenigde Staten is. Binnen een paar uur bij de klant kunnen zijn geeft ons de kans om een nog sterkere partner te zijn voor onze klanten", legt hij uit.

Volgens Jon is de teamgeest een belangrijk onderdeel van het bedrijf en daarom bedankt hij hen uitvoerig. Het team van Havecon North America bestaat momenteel uit vijf en zal naar verwachting snel groeien.

Voor meer informatie: 
Havecon North America Inc.
A: 32 Sterling St
St. Catharines, ON, L2S 3T2
Canada
C: 905 321 6855 905 321 6855
E: jon@havecon.com 
W: www.havecon.com  

Publicatiedatum: