Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
2 november

Workshop 'Leren op de werkvloer' nu ook in de regio Brabant/Limburg

Op verzoek van de bedrijven in de regio Brabant/Limburg organiseert Kasgroeit op 2 november de Workshop “Leren op de werkvloer, wat activeert medewerkers” ook daar. De workshop vindt plaats op de locatie van Vereijken Kwekerijen BV, Peeldijk 6, Beek en Donk. Meld je snel aan, er is beperkt plaats.

"In de workshop kijken we hoe je het leren van medewerkers op de werkvloer kan stimuleren. Mensen leren door dingen te doen die ze nog niet eerder deden. Bijvoorbeeld door het doen van nieuwe taken en het oplossen van problemen. Je hoeft dan ook niet altijd naar school om iets nieuws te leren.

Deze middag gaat Anouk Groen, van 2Knowhow op een actieve manier aan de slag met hoe jij leren tijdens het werk kunt bevorderen. Anouk: "Simpele aanpassingen hebben vaak al een groot effect. Het wordt een praktische, frisse en energieke middag, waarbij a.d.h.v. je eigen voorbeelden uit de praktijk tools en tips worden aangereikt."

Klik hier om aan te melden.

Bron: Kasgroeit

Publicatiedatum: