Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Komkommertelers wapenen zich tegen Komkommerbontvirus

Telers die in het bezit zijn van het hygiƫneprotocol ter voorkoming van het Komkommerbontvirus kwamen afgelopen woensdagmiddag bijeen in een exclusieve bijeenkomst op het hoofdkantoor van Horticoop in Bleiswijk.

De groep telers heeft de afgelopen jaren grote stappen voorwaarts gemaakt in het begrijpen van de virusproblematiek en daarmee is het probleem steeds beheersbaarder geworden.

Ron Peters, ontwikkelaar van het protocol, presenteerde een aantal proeven die hij de afgelopen maanden heeft opgezet. "Ik heb geprobeerd verder te gaan in het behandelen en voorkomen van het virus in mijn proeftuin, verder dan het protocol voorschrijft. Doel was hierbij om niet voor verrassingen te komen staan wanneer het gaat om het toepassen van de voorgeschreven reinigingsmiddelen zoals de speciaal ontwikkelde Hortiwash."

In een ontspannen sfeer werd er kennis en kunde gedeeld met elkaar en is dit zeker voor herhaling vatbaar, laat Horticoop weten.

Voor meer informatie:
Horticoop
www.horticoop.nl 
info@horticoop.nl 

Ron Peters
06 25052941

Publicatiedatum: