Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

500ste MPS-GAP certificaat uitgereikt aan Griffioen Wassenaar

Vandaag heeft Yolande van den Boom (CEO MPS-Groep) het 500ste MPS-GAP certificaat uitgereikt aan Bert Griffioen (directeur) en Arie Ravensbergen (teeltverantwoordelijke) van Griffioen Wassenaar.  Voor MPS-GAP zijn eisen geformuleerd op het gebied van traceerbaarheid, milieu, veiligheid en hygiëne. MPS-GAP is de volgende stap na MPS-ABC op de weg naar verduurzaming. Daarnaast is MPS-GAP gebenchmarkt met GlobalGAP.

Door MPS- GAP certificering voldoet Griffioen ook aan de eisen die FSI2020 heeft gesteld. MPS-GAP is namelijk vertegenwoordigd in het “FSI mandje”.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Griffioen Wassenaar. Bert Griffioen: “We zijn al jaren MPS-A gecertificeerd, en nu dus ook MPS-GAP. Daarnaast worden de vaste planten van Griffioen duurzaam gekweekt in veenarme substraten. De potten worden hergebruikt en er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke meststoffen”.

Alle MPS-GAP gecertificeerde bedrijven zijn zichtbaar in het MPS-Trade-Portal, met GGN-nummer, én in de database van GlobalGAP. Inmiddels zijn er dus 500 bedrijven MPS-GAP gecertificeerd in 20 landen.

Meer informatie:
MPS
Eveline van Hooren
T. +31 6 10 08 94 24
E. e.van.hooren@my-mps.com

Publicatiedatum: