Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jan-Willem Rotteveel toegetreden tot bestuur Stichting Beurshal

Jan-Willem Rotteveel (1984) is namens de KVCB als bestuurslid toegetreden tot het bestuur van Stichting Beurshal. Hij volgt Alex Schoemaker op. Jan-Willem is medefirmant van vaste plantenkwekerij Gebroeders Rotteveel in Noordwijk en voorzitter van Perennial Power (het promotie-initiatief vanuit de vaste planten).



Binnen het bedrijf houdt Jan Willem zich bezig met de verkoop en hij is dan ook een actieve Varb gebruiker. Persoonlijk vindt hij het interessant om bij een organisatie als Varb betrokken te zijn en mee te denken over haar toekomst.

Stichting Beurshal Stichting Beurshal is een onafhankelijke sectororganisatie die zich inzet voor het bevorderen van handel in het buitengroen. Varb is hét vraag en aanbodsysteem voor buitengroen en een dienst van Stichting Beurshal. Varb faciliteert het bijeenbrengen van vraag en aanbod waardoor telers en handelaren op een efficiënte manier producten kunnen kopen en verkopen. Al ruim 25 jaar staan deelnemers in contact met 780 bedrijven en ruim 1000 gebruikers uit Nederland en België. Het aanbod is breed en altijd actueel en bestaat uit een breed palet aan buitengroen. Het platform kent verschillende functies en is te raadplegen op elk apparaat met een internetverbinding.

bron: VARB

Publicatiedatum: