Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe pottenserie voor teelt frambozen, bramen en blauwe bessen

Beekenkamp Verpakkingen introduceert deze maand een nieuwe 10 liter substraatpot voor de frambozen- of bramenteelt. Naast de bestaande reeks vierkante potten 4,7 liter, 7 liter en diverse lichtgewicht potten wordt het assortiment vanaf komend seizoen uitgebreid met deze nieuwe 10 liter pot en een 25 liter pot voor blauwe bessen.

10 liter pot voor frambozen- en bramenteelt  (art. 5510)
Deze nieuwe pot met een inhoudsmaat van 10 liter zal een nieuwe uitstraling krijgen dan de bestaande potten van Beekenkamp. Deze vierkante 10 liter pot wordt slimmer geproduceerd en krijgt een efficiƫntere nestbare stapeling. "Hierdoor kunnen we een groter volume per pallet stapelen, waardoor transportkosten bespaard worden. De nieuwe 10 liter pot kunnen we door deze kostenbesparingen tegen een zeer gunstige prijs aanbieden. De 10 liter pot krijgt verhoogde poten, zodat er genoeg ruimte tussen de bodem en pot blijft en de kans op ziektes hiermee wordt verminderd."

7 liter pot voor frambozen (art. 7407) 
Afgelopen seizoen 2018 lanceerde Beekenkamp de 7 liter pot voor frambozenteelt met 2 bodem typen; rasterbodem en draingaten bodem voor een optimale drainage. Met de nieuwe 10 liter pot wordt het assortiment uitgebreid.

25 liter pot voor blauwe bessen teelt
Ter uitbreiding van de Beekenkamp potten serie voor bessenteelt, wordt begin volgend jaar ook een 25 liter pot gelanceerd. De uitstraling van deze nieuwe vierkante 25 liter pot is gebaseerd op bovengenoemde 10 liter pot, art. 5510. Meer informatie over de beschikbaarheid van de nieuwe 25 liter pot voor blauwe bessen volgt snel.

"Alle substraatpotten van Beekenkamp worden geproduceerd van duurzaam PP gerecycled materiaal. De potten zijn van uitstekende kwaliteit en gaan een geruime tijd mee."

Voor meer informatie:
Beekenkamp Verpakkingen B.V.
Korte Kruisweg 157
2676 BS  MAASDIJK
Netherlands
E: sales@beekenkamp.nl
T: 0031-174-526100
W: www.beekenkamp.nl/verpakkingen

Publicatiedatum: