Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

In control met de oplossingen van RPO ICT Solutions

Optimaliseer het betaalgedrag van uw debiteuren met functionaliteit op het gebied van controle en beheersing binnen uw financiële administratie. In of uit de recessie? Europees masterplan of niet? Spanje of Italië? In eerste instantie bent u toch bezig uw eigen bedrijf zo succesvol mogelijk te runnen? De concurrentie is groot, marges staan onder druk, betalingen laten helaas langer op zich wachten dan u zou willen. Met de module “Debiteuren controle & beheersing” van RPO is een positieve cashflow ook voor u mogelijk.

Als gebruiker van onze Freshng software beschikt u over de mogelijkheid om aanmaningen te versturen naar uw debiteuren. U kunt dit middels één run doen over al uw debiteuren of u kunt per relatie een rekeningoverzicht genereren. Deze functionaliteit is vaak voldoende. Het écht beheersen van uw openstaande posten kan echter ook een proces zijn waar u meer aandacht aan wilt geven. Om dit mogelijk te maken, hebben we de module “Debiteuren controle & beheersing” ontwikkeld.

U kunt met deze module eenvoudig aanmaningen beheren en versturen. Eenvoudig zoeken naar openstaande posten, zowel op peildatum, debiteur, land van debiteur en gebruiker. Zoekresultaten geven u inzicht in kredietlimieten, openstaande bedragen en het saldo van vervallen posten. Zo ook in de laatste aanmaningsdatum en het aantal dagen dat de oudste post is vervallen. Tevens ziet u het aantal openstaande, vervallen, geblokkeerde en uit handen gegeven posten.

Deze specifieke functionaliteit geeft ook uitgebreid inzicht in de aanmaningsgegevens.
Algemeen:
  • Geblokkeerd voor aanmanen, bij bijvoorbeeld een dispuut;
  • Post uit handen gegeven, eveneens geblokkeerd voor aanmanen;
  • Datum uit handen gegeven en datum toezegging betaling door de debiteur. Aanmaningen:
  • Overzicht aangemaande posten;
  • Opvragen, afdrukken of mailen/faxen van reeds verstuurde aanmaningen.
    Notities:
  • Aantekeningen/contactmomenten, vast te leggen door de gebruiker;
  • Eenvoudige selectiemethodiek om één of meerdere aanmaningen te versturen;
  • Uitgebreide vastlegging van aanmaningshistorie.
Debiteurenbeheer is een essentieel onderdeel van uw bedrijfsvoering. Deze bovenstaande functionaliteit is het gereedschap om uw vorderingen sneller betaald te krijgen en het saldo van uw openstaande facturen terug te dringen.

Laat u informeren en neem contact op met RPO ICT Solutions voor een afspraak. Geen algemene demonstratie, maar een persoonlijke kennismaking en gesprek.

Voor meer informatie:
RPO ICT Solutions
Escudostraat 33
2991 XV Barendrecht
078-6818688
info@rpo.nl
www.rpo.nl
Rick Rebergen / Paul van der Es

Publicatiedatum: