Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

30% omzetstijging via tacler voor Global Fruits uit Egypte

Shaimaa Emam van het Egyptische exportbedrijf Global Fruits uit Caïro is een actief lid in tacler. Haar redenen daarvoor zijn helder: "We genieten een omzetstijging van 30% in vergelijking met vorig jaar. Tevens vind ik er informatie over de markt in verschillende landen en ik krijg een idee van prijsniveaus. Ik kan onze producten gratis aanbieden via tacler, ontmoet nieuwe contacten en ik ontwikkel goede relaties met mensen die ik eerder niet kende", aldus Emam. "Naast een toename in de verkoop, heb ik nieuwe vrienden leren kennen uit verschillende landen. Mensen als Mariya Dermendzhieva , Luigi Bompadre, Jasmine Shu, Gerda Bloton en John Henson - om er eens een paar te noemen."



Een van de concrete voordelen voor de handel via de website is dat tacler instrumenteel is geweest in het openen van de Britse markt voor Global Fruits, aangezien daar in het geheel nog geen klanten waren. "Op het moment zitten we midden in het druivenseizoen. De druivenverkoop is dankzij tacler al 10% gestegen in vergelijking met vorig jaar en ik verwacht dat dit nog wel verder zal toenemen. In juli starten we met andere variëteiten, zoals Thompson, Red Globe en Royal Autumn, die we dan ook weer in tacler aanbieden", zegt Shaimaa.



Emam ontvangt de dagelijkse nieuwsbrief van FreshPlaza, de internationale tak van agf.nl en kwam langs die weg tacler op het spoor. Via skype werd ze door tacler oprichter Andre van der Wiel geholpen met het inrichten van het gratis account. Het gebruik van de website is niet ingewikkelder dan het gebruik van social media, maar “volgens mij kun je tacler niet echt vergelijken met andere websites - en vooral niet met twitter en facebook - aangezien die toch vooral voor het persoonlijke en sociale gebruik ontwikkeld werden in plaats van uitsluitend voor zakelijk gebruik”, luidt het commentaar van Emam.



Afsluitend wijst Emam op de onzekere politieke situatie in Egypte van het moment. "We werken in tacler samen met veel andere mensen, waaronder Egyptenaren en we wensen iedereen het beste. We hopen dat we binnen een aantal dagen de rust krijgen van een nieuw presidentschap, dat in staat is om ons land naar de top te brengen en een toekomst voor ons te creëren onder de vlag van de vrijheid."



Voor meer informatie over Global Fruits:
Shaimaa Emam, Sales Manager, Global Fruits LLC, Cairo, Egypt
Tel1: +202-247-03628 - Tel2: +202 247-03627 - Fax: +202-247-03627
Mob1: +2 01006802763 - Mob2: +2 01110056512
skype: shaimaach
shaimaa@global-fruit.net
www.global-fruit.net

Voor meer informatiee over tacler:
André van der Wiel, tacler, Tholen, Netherlands
tel: +31 166 698209
cell: +31 6 199 35 231
skype: tacler_info
andre@tacler.com
www.tacler.com

Publicatiedatum: