Dé website voor de Nederlandse groententeelt


Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende tuinders

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Reijnpack 40 jaar, Rien Reijngoudt 60 jaar

Groot feest bij Reijnpack BVTholen - Op vrijdag 8 juni werd Reijnpack BV, het bedrijf van Rien Reijngoudt heropend. Het 40-jarig bestaan en het feit dat Rien 60 jaar geworden is, werden uitgebreid gevierd. "Reijnpack is één van de grootste witlofverpakkingsbedrijven in Nederland en kortgeleden heeft er bij ons een uitbreiding plaatsgevonden. Ook het kantoor is volledig vernieuwd en dit konden de bezoekers bezichtigen."


Welkomstwoord van eigenaar Rien Reijngoudt

"Vele klanten en leveranciers van Reijnpack, zo rond de 100 mensen, waren aanwezig op vrijdag. Na een welkom met een hapje en een drankje werd het Masterclass logo onthuld door de dochters van Rien en Lineke Reijngoudt: Judith en Martine."
 

Familiefoto bij het Master Class-logo

Masterclass staat voor kwalitatief hoogstaand verpakt witlof en heeft zich al op diverse afzetmarkten bewezen. Reijnpack is een betrouwbare partner en één van de grootste witlofbedrijven van Nederland, die voor 95% zijn witlof verpakt op de markt brengt. Met de uitbreiding van de nieuwe trekcellen gaan er nu tussen de 35 en 40.000 verpakkingen per dag de deur uit." "Er werden verschillende rondleidingen verzorgd, waarbij het hele traject van opkomst, bewaring, forcering, oogst en verkoop werden toegelicht. Ook konden de nieuwe trekcellen, kantine, kantoor en directiekamer worden bewonderd.  Door velen werd dit positief gewaardeerd. Het geheel werd omlijst door een lopend buffet waar iedereen zich naar hartenlust aan tegoed kon doen."Rien Reijngoudt geeft aan dat het feest erg geslaagd was. "Er was voldoende belangstelling en de bezoekers reageerden enthousiast. In de toekomst willen we onze klant op maat blijven bedienen. We blijven investeren in onze verpakkingen en verpakkingslijnen. Zo kan de klant uit nog meer speciale verpakkingen kiezen. Hiermee zal waarschijnlijk ook het assortiment uitbreiden." Rien verwacht zelf niet heel lang meer actief te zijn in de zaak. "We zijn druk bezig met de opvolging, hoe dat gaat lopen is nog niet duidelijk. Toch verwacht ik binnen een paar jaar het bedrijf met een gerust hart achter te laten en van mijn 'oude dag' te gaan genieten."Voor meer informatie:
Reijnpack BV
Kwekerijweg 8
4675 PZ Sint-Philipsland
Tel: 0167-573148
Fax: 0167-572299
info@reijnpack.nl
www.reijnpack.nl

Foto's: EendrachtbodePublicatiedatum: 12-6-2012
Auteur: Gertrude Snoei
Copyright: www.agf.nl

  

Reacties:


Beste mensen van Reijnpack. Gefeliciteerd met jullie verjaardagen. En nog vele jaren!
Gerald Langerak, Nieuwe Niedorp (email) - 13-6-2012 12:49:22


Beste Rien,fam en medewerkers,

Van harte gefeliciteerd met jullie jubilea
Een prachtig resultaat daar mogen jullie trots op zijn. Wij denken dat jullie in de toekomst succesvol zullen zijn met het vernieuwde bedrijf. Nog vele
goede jaren toegewenst.

Jan de Vries (witlofkwekerijlof.)
Witlofkwekerij LOF., Espel Flevoland (email) - 12-6-2012 20:08:37


Beste familie Reijngoud,
Van harte gefeliciteerd met de heropening van jullie mooie witlofbedrijf. Het ziet er op de foto's heel mooi uit. Hopelijk zal de prijsvorming van het witlof de komende jaren eindelijk eens beter gaan dan de afgelopen jaren. Ik volg het nog steeds op de voet.
Heel veel succes en dat het jullie met de gezondheid ook goed mag gaan.
Hartelijke groeten van Peter en Truus van Westen.
Peter van Westen, Zwaag (email) - 12-6-2012 17:46:27


Fam. Reijngoud en medewerkers van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal.

Namens,
Witlof Withlove CV
Koel- en Vriesbedrijf Kalter Marknesse
Ronald Kalter, IJsselmuiden (email) - 12-6-2012 13:13:41


Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: