Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bas Eilander (Agrocare):

"Zeer tevreden over implementatie Work-IT"

Bij de locatie van Agrocare in Wieringermeer, waar 40 hectare tomaten worden geteeld is binnen één uur het oude arbeidsregistratie pakket Padvinder vervangen voor het vernieuwde arbeidsregistratie pakket Work-IT. Jarenlang is Padvinder het arbeidsregistratie pakket van Nitea geweest. In overleg met de gebruikers is besloten dit pakket vanaf de basis opnieuw op te bouwen, voorzien van de nieuwste technieken en mogelijkheden om gesteld te staan voor de toekomst.

De implementatie van een nieuw softwarepakket ter vervanging van een bestaand pakket vereist een goede voorbereiding. De gebruikers dienen ontzorgd te worden en zo snel mogelijk weer aan de slag te kunnen met het nieuwe pakket. Bij de locaties van Agrocare in de Wieringermeer en Rilland heeft Nitea IT Solutions bewezen dit prima te kunnen managen. De ervaringen van de gebruikers met het nieuwe programma zijn zeer positief te noemen.

Bas Eilander, operationeel directeur bij Agrocare Wieringermeer vertelt het volgende over de implementatie van Work-IT:

"Op onze locaties in de Wieringermeer en in Rilland kijken we zeer tevreden terug op de implementatie van Work-IT. Eerlijk gezegd keken we er een beetje tegenop. Het padregistratie programma Padvinder, dat jaren goed draaide op al onze locaties, zou worden vervangen voor het nieuwe programma Work-IT. Na een goede uitleg en intensieve voorbereiding van Nitea is de implementatie begonnen. Wat in de succesvolle implementatie zeker heeft geholpen, is dat intern Kirsten Bouwer (Wieringermeer) en vooral Arnold de Jongste (Rilland) betrokken waren bij het ontwikkelproces. Inmiddels werken we al enkele weken naar tevredenheid met Work-IT en kijken we met vertrouwen naar de toekomst.”

Work-IT is voor een modern glastuinbouwbedrijf een onmisbaar hulpmiddel gebleken. Door medewerkers in de kas in te laten voeren welke handeling op welke plaats verricht is, krijgt de bedrijfsleider vanuit de bedrijfsruimte direct inzicht in de voortgang in de kas. Sterke punten van het pakket zijn: de flexibiliteit van de inrichting, de planningsmodule welke rust op het bedrijf creëert, de informatievoorziening naar de medewerker en de mogelijkheid om vestigingen met elkaar te koppelen.

Meer informatie over Work-IT en andere producten van Nitea IT Solutions op www.nitea.nl.

Publicatiedatum: