Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Israël: Kedim Hadarim investeert in producten en verpakkingsfaciliteit

Kedem Hadarim, een Israëlische groenten- en fruitexporteur, heeft in het eerste half jaar van 2012 een mooie groei doorgemaakt. Ze hebben meer kantoren in verschillende landen geopend en nieuwe productlijnen geïntroduceerd. Het was een jaar van veel nieuwe projecten voor Kedem", aldus Tal Kedem.



"We openden een nieuw verpakkingsfaciliteit met onze worteltelers. De nieuwe faciliteit is gelegen in het noordelijk deel van het land en heeft de capaciteit van 25.000 ton per jaar. Kedem heeft nu in totaal drie verpakkingsfaciliteiten. Daarnaast zijn er ook nieuwe wortel- en kruidenproductlijnen geïntroduceerd. De nieuwe producten worden 'lid' van de bestaande avocado, citrus, mango en lychee-lijnen. Voorheen werd meer dan 30.000 ton producten verpakt en nu kunnen ze bijna het dubbelde doen.

Het bedrijf is niet alleen actief in fruit en noten, maar is ook actief in tomaten en paprika's. Naast de nieuwe producten en het nieuwe verpakkingscentrum zijn er ook vestigingen geopend in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk om een impuls te geven aan de verkoop. Het bedrijf heeft met deze investeringen een positieve blik richting de toekomst en kijkt er naar uit om verder te groeien.

Tal Kedem
Kedem Hadarim
Tel: +972 543 030 487
Tal@kedemhadarim.com
www.kedemhadarim.com
Publicatiedatum: