Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
financiering voor nieuwe Groenlabelkas Koppert Cress

Groenfinanciering bij ING nog steeds mogelijk

Vandaag heeft Rob Baan, CEO van Koppert Cress, zijn handtekening gezet onder een nieuwe groenlening. Deze groenlening is verstrekt voor de financiering van een uitbreiding van zijn nieuwe Groenlabelkas die onder meer voorzien is van de nieuwste technische installaties op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid. Zo is deze kas voorzien van led verlichting, warmtewisselaars en is er een warmte koude opslag met de mogelijkheid om nabijgelegen woningen van warmte te voorzien.



Het belang van deze gebeurtenis werd extra onderstreept door de aanwezigheid van Hans van der Noordaa, lid van de raad van bestuur van ING. Vanuit ING Regio Zuid Holland waren Relatiemanager Ton van Adrichem en Directeur Business Banking Ali Bouchrit aanwezig. Vanuit ING Groenbank was Harry Koster, specialist groenfinanciering, aanwezig.

Qoute Harry Koster: Bij de financiering van de volgens Koppert Cress “meest duurzame kas ter wereld” kan uiteraard een passende groenfinanciering niet ontbreken. Wat deze groenlening zo bijzonder maakt, is het duurzame karakter van dit bedrijf dat uiteraard blijkt uit de duurzame kas met alle nieuwste voorzieningen op energiegebied, maar ook de uitstraling die deze onderneming en ondernemers in de markt hebben waarin duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Hiermee laten we weer zien dat ING nog steeds groenfinancieringen verstrekt.

Publicatiedatum: