Dé website voor de Nederlandse groententeelt


Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende tuinders

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Jef en Frans Colruyt krijgen samen leiding over Colruyt Group

Vanaf 1 september zullen Jef en Frans Colruyt samen de operationele leiding van Colruyt Group op zich nemen. Jef Colruyt blijft voorzitter van de raad van bestuur en voorzitter van de directieraad. Hij zal zich vanaf het najaar focussen op de ondersteunende diensten en alle niet-retailactiviteiten van de groep. Frans Colruyt zal alle retailactiviteiten van Colruyt Group aansturen.

De beslissing om de operationele leiding vanaf 1 september op te splitsen, heeft geen invloed op de werking van de raad van bestuur, waarvan Jef Colruyt voorzitter blijft. De operationele aansturing van alle activiteiten van Colruyt Group, die Jef Colruyt tot nu toe alleen op zich nam, ondergaat wel een wijziging. Jef Colruyt zal zich vanaf 1 september, naast voorzitter van de raad van bestuur en CEO, toespitsen op de rol van Chief Operations Officer Services (COO Services) voor alle ondersteunende diensten van Colruyt Group.

Frans Colruyt zal vanaf 1 september als Chief Operations Officer Retail alle retailactiviteiten van Colruyt Group aansturen, met name Colruyt, OKay, Bio-Planet, Retail Partners (Spar Retail), Retail Frankrijk, Foodservice, DreamLand, DreamBaby en ColliShop. Vanaf half mei zal Frans Colruyt zich op zijn nieuwe taak voorbereiden, nadat hij 15 maanden een sabbatical heeft genomen. Daarvoor was hij algemeen directeur van Retail Partners.

bron: Colruyt Group

Publicatiedatum: 9-5-2012

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: