Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jef en Frans Colruyt krijgen samen leiding over Colruyt Group

Vanaf 1 september zullen Jef en Frans Colruyt samen de operationele leiding van Colruyt Group op zich nemen. Jef Colruyt blijft voorzitter van de raad van bestuur en voorzitter van de directieraad. Hij zal zich vanaf het najaar focussen op de ondersteunende diensten en alle niet-retailactiviteiten van de groep. Frans Colruyt zal alle retailactiviteiten van Colruyt Group aansturen.

De beslissing om de operationele leiding vanaf 1 september op te splitsen, heeft geen invloed op de werking van de raad van bestuur, waarvan Jef Colruyt voorzitter blijft. De operationele aansturing van alle activiteiten van Colruyt Group, die Jef Colruyt tot nu toe alleen op zich nam, ondergaat wel een wijziging. Jef Colruyt zal zich vanaf 1 september, naast voorzitter van de raad van bestuur en CEO, toespitsen op de rol van Chief Operations Officer Services (COO Services) voor alle ondersteunende diensten van Colruyt Group.

Frans Colruyt zal vanaf 1 september als Chief Operations Officer Retail alle retailactiviteiten van Colruyt Group aansturen, met name Colruyt, OKay, Bio-Planet, Retail Partners (Spar Retail), Retail Frankrijk, Foodservice, DreamLand, DreamBaby en ColliShop. Vanaf half mei zal Frans Colruyt zich op zijn nieuwe taak voorbereiden, nadat hij 15 maanden een sabbatical heeft genomen. Daarvoor was hij algemeen directeur van Retail Partners.

bron: Colruyt Group
Publicatiedatum: