Dé website voor de Nederlandse groententeelt
Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende tuinders

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Siemens introduceert elegante lijn koel- en vrieskasten

Bewust leven, met gezonde voeding en respect voor het milieu, is in veel huishoudens belangrijk. Siemens introduceert een elegante lijn koel- en vrieskasten die hier op aansluit. De nieuwe apparaten beschikken over vitaControl, intelligente sensoren die voor een constante temperatuur zorgen. De verschillende vershoudfuncties als hydroFresh en crisperBox zorgen ervoor dat levensmiddelen langer bewaard kunnen worden. Het noFrost-systeem voorkomt ijs- en rijpvorming, waardoor ontdooien van de vriezer tot de verleden tijd behoort. En dat met energielabel A++ en A+++.


Perfecte versheid met hydroFresh en crisperBox

Bij het bewaren van verse levensmiddelen draait alles om de juiste temperatuur in combinatie met de juiste luchtvochtigheid. De vochtigheidsgraad in de HydroFreshbox kan apart worden ingesteld. Hierdoor blijft de opslagtemperatuur constant en de lucht vochtig, zodat alle levensmiddelen vers blijven. En door de golfstructuur van de bodem blijft er geen water in de box staan, dat de producten kan aantasten. Kortom, de nieuwe hydroFreshlade zorgt ervoor dat rauwe groente, sla en veel soorten fruit er veel langer vers blijven uitzien - en ook zo smaken. De crisperBox biedt altijd het optimale klimaat. Met een schuifregelaar is de luchtvochtigheid af te stemmen op de inhoud van de crisperBox. Producten blijven langer knapperig en vers en behouden hun vitaminen en voedingsstoffen.

Elegant design

De roestvrijstalen deur is voorzien van een speciale antiFingerprint beschermlaag. In combinatie met de RVS details aan de binnenzijde van het apparaat, de vlakke deur en LED binnenverlichting is er sprake van een elegant design. Daarnaast zijn de koel- en vrieskasten uit deze serie direct tegen de muur te plaatsen vanwege de 90 graden openingshoek van de deur. Ze zijn met elkaar te combineren voor een  side-by-side koel- en vriescombinatie.

Flexibel in gebruik

De nieuwe koel- en vrieskasten zijn flexibel in gebruik. Door het in hoogte verstelbare easyLift deurvak is er zowel ruimte voor kleine flesjes als tweeliterflessen. Met de flexShelf wordt een extra vak voor bijvoorbeeld flessen, een kaasplateau of gebaksschotel gecreëerd. In de vrieskasten zorgt de bigBox ervoor dat zelfs het grotere werk kan worden ingevroren.

Publicatiedatum: 18-4-2012

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: