Dé website voor de Nederlandse groententeelt
Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende tuinders

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
KIM Nederland: Nieuw concept voor het bouwen van Ulo cellen

Ulo staat voor Ultra Low Oxygine. Dit houdt in dat er extreem hoge eisen worden gesteld aan de gasdichtheid van de te bouwen ruimte. KIM Nederland heeft een nieuw concept welke volledig voorziet in de bouw én het gasdicht isoleren van cellen van onder andere fruit. Tijdens de bouw van deze ruimtes ligt het accent van afwerking met name op de gasdichte aansluitingen. Het nieuwe concept omvat technieken welke speciaal ontworpen zijn voor dit doel.

De speciale gasdichte deuren zijn voorzien van oppompbare rubber profielen zodat een gasdichte afdichting gegarandeerd blijft. Naast de speciale deuren omvat het concept 4-voudig kitten van de verbindingen tussen de panelen, gasdichte coating en het testen op gasdichtheid van de gebouwde cellen. Zo vraagt elke sector zijn eigen speciale afwerking en wordt de kwaliteit van het product gegarandeerd in de door ons gebouwde omgeving.

Het uitdetailleren, tekenen van projecten en het meedenken van K.I.M. Nederland met de klant leidt vanuit ervaring tot hoge efficiëntie van zowel bouw als eindproduct.

Voor meer informatie:
KIM Nederland B.V.
Tweelingenlaan 144
7324 BP Apeldoorn
tel. 055-368 91 91
fax 055-368 91 99
Info@kim-nederland.nl
www.kim-nederland.nl


Publicatiedatum: 13-4-2012

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: