Dé website voor de Nederlandse groententeelt


Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende tuinders

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Natural Spices introduceert biologische kruiden, specerijen en kruidenmixen

Natural Spices is producent van kruiden, specerijen, kruidenmixen, sauzen en marinades voor de complete voedingsindustrie. De introductie van biologische kruiden, specerijen en kruidenmixen is een logische stap voor Natural Spices. Zij willen zich hiermee sterk maken voor pure producten.

"De missie van Natural Spices is terugkeren naar de basis van de pure kruidenmixen, sauzen en marinades." De nieuwe producten die Natural Spices ontwikkelt, bevatten minder zout, geen MSG en zijn glutenvrij. "Daarop aansluitend introduceren wij nu biologische kruiden, specerijen en kruidenmixen. Wij zijn gecertificeerd door Skal om kruidenmixen, sauzen en marinades te produceren. In de nabije toekomst zullen wij dan ook sauzen en marinades gaan introduceren", aldus Yvo Keijlewer, algemeen directeur Natural Spices.


Natural Spices speelt met de biologische producten in op de vraag vanuit de complete voedingsindustrie en consument. "Kwalitatief goede en betaalbare biologische kruiden, specerijen en kruidenmixen zijn slecht verkrijgbaar, zeker in kleine verpakkingen." Natural Spices gaat de geïntroduceerde biologische producten aanbieden in handige kleine strooibussen van 500 ml tot aan grote bulk verpakkingen.

Alle biologische producten zijn vanaf heden verkrijgbaar via de website van Natural Spices en bij diverse groothandels in Nederland. "Voor de voedingsindustrie kunnen wij op maat gemaakte biologische producten ontwikkelen en produceren, die voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Uit alle delen van de wereld hebben wij de beste biologische grondstoffen geselecteerd om iedereen te kunnen voorzien van heerlijke pure en betaalbare biologische producten."

Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum: 13-4-2012

  

Reacties:


beste

Doen jullie ook aan privat label.
Wij zijn op zok naar specerijen onder eigen label.

Mvg
mustafa, berchem - 4-5-2012 16:40:04


Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: