Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Jan Nobel: "Altijd juiste (aan)biedingen voor afnemer en leverancier"

Nobel Groenten en Fruit: groothandel in restpartijen

Tholen - Jan Nobel is met zijn bedrijf alweer drie jaar actief in de Nederlandse markt en heeft zijn onderneming ontplooid als een groothandel waar zowel klasse 1 als klasse 2 producten te vinden zijn. Veel markthandelaren, groentewinkels, maar ook andere groothandels hebben de weg naar Bleiswijk weten te vinden.



"Wij hebben inmiddels twee medewerkers in dienst, die verantwoordelijk zijn voor de loods en de administratie. Qua handel is er een zeer breed assortiment met een goede prijs. We hebben vele verschillende leveranciers en een grote diversiteit aan producten", zegt Jan Nobel. "We proberen eigenlijk iedere dag de loods leeg te verkopen, zodat er de volgende dag weer een nieuwe keuze is voor de klant."."

"Het gevarieerde aanbod aan producten komt mede doordat ik eigenlijk altijd bezig ben met het zoeken naar handel. Word ik niet gebeld dan ga ik zelf op stap", zegt Jan. "We zien een groei in zowel aanbod als afzet. Dit komt door het vertrouwen dat we hebben weten te winnen bij zowel leveranciers als afnemers."

"Voor de afnemer is het aantrekkelijk dat hij de keuze heeft uit een aantal pallets tegelijk, maar ook een aantal colli kan kopen. Dit kunnen we dan weer bezorgen op locatie, wat een extra service is. De toekomst zien we positief tegemoet. We blijven vooruit kijken!"

Voor meer informatie:
Nobel Groenten & Fruit bv
Klappolder 110
2665 LP Bleiswijk
Tel: 010-5298891
Fax: 010-5298509
jan@nobel-agf.nl
www.nobel-agf.nl