Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

aT Center promoot Koreaanse groenten en fruit



Tholen - Onlangs vond in Golden Tulip hotel Jagershorst een evenement plaats van de Koreaanse ambassade om speciale Koreaanse producten onder de aandacht te brengen. In samenwerking met the Korea Agro Fisheries Trade Corporation uit Rotterdam (aT Center- Rotterdam) werd een bijeenkomst georganiseerd waar de aanwezigen werden getrakteerd op allerlei Koreaanse specialiteiten.



aT Center in Rotterdam is een overheidsorganisatie die de export van Koreaanse agrarische probeert te vergroten. Door Koreaanse producten te promoten op o.a. beurzen, het retailkanaal en de Nederlandse horeca, hoopt men de Koreaanse exportactiviteiten naar Europa te stimuleren.



Younghoo Moon, marketing manager van eT Center, laat weten dat bij de verse groenten en fruitproducten uit Korea met name de King Oyster Mushroom, peren en citrus onder de aandacht worden gebracht. "De King Oyster Mushroom, Shingo Pear, en Hallabong zijn bijzondere Koreaanse producten die we hier graag willen promoten. Koreaanse producten zijn nog niet zo populair hier dus we willen Nederlandsers meer te weten late n komen over onze specialiteiten."



Op 4 december wordt in Brussel eveneens een evenement georganiseerd waarbij topkoks uit Europa aan de slag gaan met Koreaanse producten. "We zien wel dat er meer vraag komt vanuit Europa, ook vanuit de Koreaanse gemeenschap hier, maar de promotie verloopt nog best moeizaam. We richten ons daarom op de gezondheidsaspecten van de Koreaanse producten omdat gezond eten steeds belangrijker wordt."

Voor meer informatie:
Younghoo Moon
aT Centre Rotterdam
Vareseweg 1
3047 AT Rotterdam
Tel. 31-10-415-1024
Fax. 31-10-462-1271
Cel. 31-6-2222-0029
www.at.or.kr/ www.agrotrade.net