Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Investeert in de kwaliteit van de medewerkers

Tomatenkwekerij KBB Holland beste leerbedrijf van 2010

In de sector plantenteelt is tomatenkwekerij KBB Holland in Steenbergen gekozen tot beste leerbedrijf van 2010. De bekendmaking van de beste leerbedrijven in de verschillende sectoren vond gisteren plaats bij Aequor in Ede. Volgens de jury investeert KBB in de kwaliteit van de medewerkers om op die manier zelf kwaliteit te kunnen leveren. 'Het bedrijf is een voorbeeld voor de glastuinbouw, met uitstraling in de regio', aldus het juryrapport.

Tuinbouwklas

KBB Holland in Steenbergen is een moderne tomatenkwekerij. Het bedrijf is initiatiefnemer van Tuinbouwklas, een beroepsbegeleidende leerweg (bbl) onder de noemer leerwegtraject glastuinbouw Steenbergen. KBB werkt in dit traject samen met 8 collega glastuinders en het Prinsentuin College.

Bron: Nieuwe Oogst

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:

Reacties:


Geachte Heer, Mevrouw


Ik kom meteen maar met de vraag aan U of U geinteresserd bent in nieuw personeel in U nieuw te bouwen (gebouwd ) kassen in de Prinslandse Polder bij Dinteloord , ik ben op zoek naar werk voor mijn Poolse familieleden , vele van hen hebben reeds ervaring in de teelt onder glas ( pepers en aardbeien ) tevens zijn zij in het bezit van een sofi nummer en enkele bezitten een heftruckdiploma/rijbewijs ( Pools ) ook zijn zij bekend met fruitteelt gaarne van U een reactie of U geinteresserd bent bij voorbaat dank

m.v.gr. Ad Rockx Boguszyn 36a Klodzko
A. Rockx, Klodzko/Stampersgat - 2012/11/12 09:40:17.000© GroentenNieuws.nl 2018