Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Westlandse stalletjes langs de weg verzameld op site

De bekende stalletjes langs Westlande wegen, waar bloemen, planten en groenten te koop zijn, zijn sinds kort verzameld op een website: www.stalletjeslangsdeweg.nl. José Bruinen nam het initiatief voor dit overzicht van wat er waar langs de weg te koop is. "Wat is er nou leuker dan om door je eigen mooie Westland te fietsen en zo hier en daar een bosje bloemen, wat groente of bijvoorbeeld honing te kopen", stelt José. "De meeste mensen kennen slechts een paar stalletjes in zijn of haar eigen omgeving. Slechts een fractie van de stalletjes die het Westland rijk is. Met behulp van de website "stalletjeslangsdeweg" wil ik hier verandering in brengen."

Tuinders kunnen op de site hun stalletjes met producten aanmelden en de bezoekers kunnen zo zien wat er waar te koop is. Met de fietsrouteplanner op de site is een fietstocht zo uitgezet. En onderweg geniet u van de mooie plekjes in het Westland. Er staan inmiddels meer dan 30 stalletjes en producten op de site. José Bruinen streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht op haar site, en roept daarom tuinders, of oplettende fietsers, op de stalletjes aan te melden: "Hoe meer adresjes erop staan, hoe leuker het wordt natuurlijk."

Om ook uw stalletje aan te melden gaat u naar www.stalletjeslangsdeweg.nl
Publicatiedatum: