Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
F-SPA koppelt zakjes voor presentatie

Ishida introduceert Flexible Strip Pack Applicator

De Flexible Strip Pack Applicator (F-SPA) is een nieuwe machine van Ishida Europe die helpt om verpakkingen optimaal te presenteren. Hij maakt strips van kant-en-klaar in zakken verpakte producten, die vervolgens kunnen worden opgehangen bij wijze van display. De machine wordt aanbevolen voor de handel in snacks, snoep en andere zoetwaren. De manier om zo verpakkingen te presenteren is natuurlijk ook bruikbaar voor andere voedingsproducten en zelfs non-food. De F-SPA is eenvoudig te bedienen en biedt de winkeliers en supermarktondernemers een nieuwe en gemakkelijke manier om hun producten of promotie-acties extra onder de aandacht te brengen.

In de verpakkingslijn

De machine kan worden gekoppeld met elke geautomatiseerde zakkenmaker. Hij kan dus dienst doen als integraal onderdeel van de verpakkingslijn. Daarnaast is hij inzetbaar als stand-alone machine met handmatige zakkeninvoer. De verpakkingen kunnen dus worden gecontroleerd (wegen, metaaldetectie, sealtest etc.) alvorens ze gekoppeld worden door de F-SPA. Een hele strip moeten afkeuren is immers geen prettige gedachte. Een optie is combinatie van verschillende verpakkingen in één strip dankzij de mogelijkheid om over te gaan op handbediende invoer.

Capaciteit

De Flexible Strip Pack Applicator kan tot 80 verpakkingen per minuut aan, met een gewicht tot 100 gram. Het aantal verpakkingen per strip is instelbaar. Ishida heeft een speciale strip-pack tape waarmee een,maal verwijderde verpakkingen weer vastgezet kunnen worden.

Bron: Pakblad
Publicatiedatum: