Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inmiddels 25 partners bij Van Koppen & Van Eijk

Tholen - Op 4 augustus 2003 opende uitzendbureau Van Koppen & Van Eijk haar deuren. Het uitzendbureau maakte een vliegende start en heeft inmiddels 1500 mensen aan het werk. Dit is hetzelfde aantal als de piek in september 2008. Eigenlijk is het nu nog een rustige periode. Er worden nog meer mensen gezocht en wel 600 tot 800.



Peter van Koppen geeft aan dat de zorg voor de uitzendkrachten een succesfactor blijkt te zijn. Naast huisvesting in 1 van de 200 huizen of drie hotels wordt er nu aan 623 mensen een curus aangeboden. Er wordt voornamelijk gebruik gemaakt van de Nederlandse taallessen. De uitzendkrachten kunnen ook gebruik maken van de Van Koppen Academy om er een heftruckcertificaat of VCA-diploma te behalen.

De werkgevers (telers) hebben de kans om zelf mede-eigenaar van Van Koppen & Van Eijk te worden. Ze worden dan partner en hebben daarmee zelf invloed op de winst. Dat creƫert een win-win-situatie. Gebr. C.G. Winden uit Zevenhuizen was de eerste die daar aan mee deed. Inmiddels heeft Van Koppen & Van Eijk 25 partners.

Voor meer informatie:
Peter van Koppen
Van Koppen & Van Eijk
Mob: 06-22917079
www.vankoppen-vaneijk.nl