Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Inkoper Van der Mey komt met noviteiten Reo Veiling op de proppen

'Crosnes' te koop bij Van der Mey Barendrecht

Tholen - Van der Mey Barendrecht heeft sinds een aantal maanden een eigen inkoper op veiling REO in het Belgische Roeselare zitten. En zo wordt er naast de moderne slasoorten, prei, groene kool nog wel eens wat nieuws geprobeerd. "De meest vreemde champignons hebben we de afgelopen weken voorbij zien komen", vertelt Kees van der Mey. "Maar nu kwam er weer iets geks uit de auto. "We hebben goed gekeken, en volgens ons leeft het niet meer. Het schijnt een aardappelachtige te zijn, en in Belgiƫ kennen ze het als 'Crosnes'.



Crosnes zijn kleine spiraalvormige knolletjes die op een garnaal lijken. Het zijn knolletjes van de Japanse andoorn. De plant komt oorspronkelijk uit Centraal- en Noord-China. In Japan en India wordt hij nog steeds grootschalig geteeld. Maar ook in Frankrijk weet men de lekkere smaak te waarderen en wordt de Crosne hier en daar nog steeds geteeld. Vanaf vandaag zijn ze bij Van der Mey Barendrecht te koop.

Voor meer informatie:
Kees van der Mey
Van der Mey Barendrecht
Koopliedenweg 14
2991 LN Barendrecht
Tel: 0180 - 649 649
Fax: 0180 - 647 883
www.kmey.nl