Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Efficiënte irrigatie voor blauwe bessenteler Schrijnwerkers

Schrijnwerkers is een blauwe bessen bedrijf, opgericht in 1969 door Rob Schrijnwerkers. Inmiddels heeft dit familiebedrijf locaties in Horst, Overloon (Nederland), en Weeze (Duitsland). In Weeze beschikt Schrijnwerkers over twee productielocatie`s van tezamen meer dan 75 hectare. De bedrijven in Duitsland staan onder de naam Blueberry Giant en Valckx-Schrijnwerkers.
 


In 2017 heeft Robs zoon Leon op de locatie Overloon een nieuwe kwekerij gebouwd voor het vermeerderen en de opkweek van blauwe bessen planten. De omvang van deze moderne kwekerij is ca. 8 ha. Schrijnwerkers' blauwe bessen planten worden in meer dan 30 landen verkocht.

Nauwkeurige aansturing is belangrijk

Op alle genoemde locatie`s van Schrijnwerkers heeft Codema B-E De Lier de elektro,- en watertechnische installatie`s gerealiseerd. Blauwe bessen zijn kwetsbare planten en daarom is een nauwkeurige aansturing zeer belangrijk. Codema B-E de Lier levert al jaren aan zachtfruittelers en begrijpt dat deze teelt een uiterst efficiƫnte irrigatie en bemesting vergt.

Veel kennis en ervaring in de hightech
Leon Schrijnwerkers vertelt: 'Er wordt bij Codema B-E de Lier goed nagedacht over het ontwerp en de ontwikkeling. De installaties, die ze leveren zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee. Ze hebben veel kennis en ervaring in de high tech tuinbouw en dat merk je. Wij doen al zo'n dertig jaar zaken met ze. Zelfs nu het zo druk is in de tuinbouwbranche, weet Codema B-E De Lier nog goede service te leveren. Als ik een vraag heb, wordt deze snel opgevolgd en goed afgehandeld. Ik zou ze zeker aanbevelen aan andere blauwe bessentelers.'

 
Voor meer informatie:
Codema Systems Group
www.codema.nl
info@codemasystemsgroup.com
Publicatiedatum: