Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Voorlichting seniorenregeling glastuinbouw, 8 november

Dagje minder, maar wel met plezier blijven werken op oudere leeftijd

Vraagt u zich als werknemer of werkgever wel eens af hoe het moet met het opschuiven van de AOW-leeftijd? En hoe u gezond en met plezier kunt blijven werken? Misschien kan de seniorenregeling glastuinbouw hierbij helpen.

Werknemers in de sector glastuinbouw kunnen vanaf 62 jaar vier dagen werken in plaats van vijf door gebruik te maken van de seniorenregeling. Wat houdt de regeling in? Zijn er financiële gevolgen en zo ja, welke? En wat zijn de mogelijkheden en gevolgen in relatie tot het pensioen? Hoe gaat het als u niet fulltime werkt? Wilt u antwoord op deze en uw persoonlijke vragen, kom dan naar de voorlichtingsbijeenkomst die sociale partners glastuinbouw samen met Colland Arbeidsmarkt en BPL Pensioen organiseren op donderdag 8 november om 19.00 uur in Zoetermeer

Bent u 58 jaar of ouder en werkzaam in de sector glastuinbouw, dan ontvangt u binnenkort een uitnodiging voor deze bijeenkomsten met aanvullende informatie over locatie en aanmelden. Ook werkgevers worden van harte uitgenodigd om een voorlichtingsbijeenkomst bij te wonen. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 19 oktober via de website van Colland Arbeidsmarkt.

De seniorenregeling is ontwikkeld door Sociale partners in de sector glastuinbouw, CNV Vakmensen, FNV Agrarisch en Groen, LTO Nederland, LTO Glaskracht Nederland en Plantum en wordt uitgevoerd door Colland Arbeidsmarkt.

Bron: LTO Glaskracht Nederland


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2018