Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Renzo wint Vlog uit de Kas 2018

Bijbaan in de radijs levert leuke vlogprijs op

Tijdens de zomervakantie filmden zes scholieren binnen verschillende glastuinbouwondernemingen een dagje uit hun leven als vakantiekracht in de kas. Renzo Grootscholten (15) maakte de laatste vlog uit de reeks. Hij werd hiermee de winnende vlogger en hij nam gistermiddag de prijs in ontvangst.
 


Met de Vlogs uit de Kas gaven de vloggers hun leeftijdsgenoten een kijkje in de glastuinbouw. De vlogs zijn enthousiast verspreid op social media en dit heeft er voor gezorgd dat de vlogs inmiddels meer dan 50.000 keer zijn bekeken. De winnende vlogger - de vlogger met het meeste aantal likes en shares - is Renzo en zijn Vlog uit de Kas is maar liefst 17.000 keer bekeken. Dat zijn video goed ontvangen is, merkte Renzo wel tijdens de feestweek in Naaldwijk. "Er kwamen allemaal mensen op me af die ik niet kende en mijn vlog hadden gezien" vertelt hij glunderend. Renzo ontving gisteren de cheque ter waarde van een dagje waterskiën met 10 collega's. "We zijn erg trots op hem", aldus Dennis en John Grootscholten, eigenaren van Daily Fresh Radish. Bekijk de vlog van Renzo hier.

Naast Daily Fresh Radish maakten vakantiekrachten van LionPlant, ArgroCare, Bunnik Plants, Reijm & zn. en Duijvestijn Tomaten een Vlog uit de Kas. Bekijk de vlogs van Rebecca, Esmee, Rick, Jeroen en Marit en Renzo op www.vloguitdekas.nl.

 
Bron: LTO Glaskracht

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2018