Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dutch Greenhouse Delta

Nederlandse glastuinbouw internationaal profileren

De Nederlandse tuinbouw is van hoog niveau. Nergens in de wereld komt zoveel kennis, innovatie en passie bijeen. De vraag naar grootschalige toepassingen is groter dan ooit. Om de tuinbouw internationaal te profileren is het van belang dat de krachten worden gebundeld.

Onder de naam Dutch Greenhouse Delta (DGD), een krachtig merk, kunnen de Nederlandse tuinbouwbedrijven zich samen internationaal profileren. Met het doel om kennis te delen en de tuinbouw- en foodsector verder te laten bloeien. Met elkaar kunnen we de groeiende stedelijke gebieden wereldwijd voorzien van duurzame oplossingen voor voedselproductie.

DGD-Day
Op 6 september presenteert het bestuur samen met de eerste leden waar Dutch Greenhouse Delta voor staat en hoe samen met de doelen kunnen worden bereikt.

Programma
Vanaf 15.00 uur is er een welkom met koffie en thee. Om 15.15 uur start het programma, dat ingevuld wordt met presentaties en internationale casussen uit China, India en Japan. De middag wordt afgesloten met een borrel.


Publicatiedatum: