Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ook gewashaak draagt bij aan duurzaam voeden wereldbevolking

Een gewashaak met twee roestvrijstalen klemmen, voorzien van een schuimrubberen inzetstuk is genomineerd voor de AIA18. AIA18 staat voor de Accelerating Innovation Awards. De genoemde gewashaak is een idee van Cor Pellikaan. Het wordt op de markt gebracht onder de naam Qlipr. Qlipr past in de teelten tomaat, komkommer en in paprika en aubergine en ook in de teelt van het zachtfruit.

Er zijn 8 thema's bij AIA18: Education, Finance, Nutrition, Climate, Living & Working, Security, Mobility en Health. Qlipr zit in de laatste race, samen met nog 25 andere innovaties in het thema Nutrition. Het thema Nutrition staat in het teken van "Hoe kunnen we onze groeiende wereldbevolking duurzaam voeden?"

Cor Pellikaan: "Tijdens de ontwikkeling en verbetering van ons Qlipr-Systeem zijn we continu op zoek naar verbetering die niet alleen de investering (van onze klanten) ten goede komt, maar ook onze aarde. De groeiende afvalberg in de tuinbouw is een groot probleem. Veel van dat plastic verdwijnt weer in de grond. Een tuinder, die werkt met het Qlipr Systeem, draagt niet meer bij aan de afvalberg. Qlipr is duurzaam en dat is ook een van de belangrijkste redenen dat we door de jury zijn uitgekozen tot de top 25."

Op 2 november is de prijsuitreiking.

Voor meer informatie:
PelikaanQ Gewasklemsystemen
+31 (0)492 33 03 77
info@pellikaanQ.com





Publicatiedatum: