Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vlaams minister Philippe Muyters op stage bij Antwerps tomatenbedrijf

Op vrijdag 31 augustus gaat Vlaams minister Philippe Muyters op stage bij een Antwerps tomatenbedrijf in Merksplas. Hij doet dit op uitnodiging van Boerenbond.



Boerenbond wil met deze stages land- en tuinbouwers en politici dichter bij elkaar brengen. Tijdens de Boerenbond-zomerstages krijgen parlementsleden en ministers de kans om een blik achter de schermen van onze bedrijven te werpen en er zelf de handen uit de mouwen te steken. Het is bovendien dé gelegenheid om met de bedrijfsleider in dialoog te treden over diverse thema's. Hoe ziet een dag op een landbouwbedrijf eruit? Wat zijn de uitdagingen? Tegen welke obstakels botsen land- en tuinbouwers?

"Veel politici zijn in het Vlaams Parlement en in de regering begaan met dossiers die een directe impact hebben op onze bedrijven", zegt Boerenbondvoorzitter Sonja De Becker, "en daarom willen we hen de kans bieden om op de bedrijfsvloer te ervaren hoe onze land- en tuinbouwbedrijven dagelijks functioneren en wat hun uitdagingen zijn."

Voor meer informatie:
Boerenbond
Diestsevest 40
3000 Leuven
T: 016 28 60 00
F: 016 28 60 09
info@boerenbond.be
www.boerenbond.be

Publicatiedatum: