Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Huisman Geo richt zich op geothermische energie

Huisman heeft onlangs de nieuwe bedrijfstak 'Huisman Geo' opgericht. Deze tak gaat zich richten op de ontwikkeling van duurzame oplossingen voor betaalbare en schone energie om zo bij te dragen aan de energie-overstap. Huisman Geo combineert de ontwerpen en kennis van Huisman met de ervaring van het boren van bronnen op de Europese en Amerikaanse koolwaterstof en geothermische markt.

De voornaamste focus van Huisman Geo zal liggen op de geothermische energiemarkt in Nederland en omringende landen. Huisman Geo zal gaan werken met de door Huisman gemaakte booreilanden. Een van de doelen van het bedrijf is om de investerings- en bedrijfskosten te verminderen en beide factoren zijn zeer belangrijk in het mogelijk maken van grotere geothermische projecten. Dit is ook noodzakelijk om de huidige ambitieuze plannen voor de energie overstap mogelijk te maken. 



Samen met zijn strategische partners zal Huisman Geo het gehele proces ondersteunen: van de aanbesteding tot de volledige DBFMO (Design Build Finance Maintain & Operate) uitvoering. 

Voor meer informatie:
Huisman
www.huismanequipment.com
Publicatiedatum: