Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stabiele exportmarkt voor Chinese champignons

"Groenten worden net als bij andere landbouwproducten tijdens het groeiproces beïnvloed door weersomstandigheden. Dit geldt in het bijzonder voor het zuiden van China, waar aanhoudende neerslag voor ernstige schade bij groenten kan zorgen. Dit jaar was die invloed beperkt, hoewel alsnog veel dagen met regen hebben gehad. Onze export van champignons en groenten is stabiel. Het volume is in vergelijking met voorgaande jaren iets toegenomen," zegt Lin Zhengshun, directeur van Fujian Ningde Yongjia Trade.



"De populariteit van onze champignons op de Chinese en buitenlandse markt is in de afgelopen jaren geleidelijk aan toegenomen. De belangrijkste redenen voor deze trend zijn als volgt: ten eerste heeft China uitstekende omstandigheden voor de champignonteelt. China is tevens een van de eerste landen waar champignons voor de voedingssector werden geteeld. Ten tweede worden grote volumes aan champignons verwerkt van rauw product naar gezonde voeding en drinkproducten. Dit sluit goed aan bij de huidige vraag onder consumenten naar meer gezonde voeding."




"We zijn een breed opgesteld landbouwbedrijf met veel plantages in Fujian, Guangdong, Yunnan, Hunan, Beijing en in het noordoosten van China. Deze plantages zijn zowel in eigen beheer als beheerd in samenwerking met andere bedrijven. We telen hier champignons, bonen, kool en broccoli. We werkten met zelfstandige bedrijven om de logistiek zo efficiënt mogelijk te maken."

Shiitake

"Op dit moment worden onze producten niet alleen afgezet via groothandelsmarkten en supermarkten in grote steden in China. Ze worden ook geëxporteerd naar Zuidoost-Azië en Europa. We gaan deelnemen aan de International Fruit and Vegetable Exposition in Hong Kong in september, zodat we meer mogelijkheden kunnen vinden en mensen binnen de sector kunnen ontmoeten."

Plantage voor champignons

Fujian Ningde Yongjia Trade is tijdens de Asian Fruit and Vegetable Exposition in Hong Kong te vinden in hal 3c bij stand MO2B.


Enokitake-champignons


Abalone-champignons

Zhengshun Lin - President
Company name: Fujian Ningde Yongjia Trade Co., Ltd.
Telephone number: +86 138 5038 5926
Publicatiedatum: