Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

KUBO plaatst 2267 zonnepanelen op kantoordak

Op het kantoor van kassenbouwer KUBO aan de Vlotlaan in Monster zijn door Royal Brinkman onlangs 2267 zonnepanelen geplaatst met een totaal geïnstalleerd vermogen van 623,42 kWp.


Bas Brinkman en Wouter Kuiper op het dak van KUBO in Monster

Rendabele investering
KUBO bouwt en realiseert al jaren complete kasprojecten in binnen- en buitenland. Een van de kasconcepten van KUBO is het Ultra-Clima concept, dat op elk vlak innovatief, duurzaam en dus energiezuinig claimt te zijn. De productie van deze kassen is altijd in eigen hand geweest. In Monster staat dus niet alleen het kantoor van KUBO, maar ook de fabriek om deze high tech kassen te produceren. De fabriek is uitgerust met innovatieve machines zoals lasrobots en lasersnijmachines en vanaf nu worden deze machines dus gevoed door de elektriciteit van zonnepanelen die op het dak van de fabriek zijn gemonteerd.



Volgens Wouter Kuiper is het een rendabele investering: "Net als bij onze kassen moet het eindresultaat niet alleen duurzaam zijn, maar ook een goed rendement opleveren. Dat geldt voor onze eigen investeringen uiteraard ook."


Voor meer informatie:
KUBO Group



Publicatiedatum: