Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe huisstijl voor Proefcentrum Hoogstraten

Proefcentrum Hoogstraten presenteert zich vanaf heden met een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. "We zijn op zoek gegaan naar een uitstraling die past bij onze kernwaarden: innovatief en kwalitatief onderzoek en voorlichting", meldt de organisatie.

Celstructuren
"In ons nieuwe logo herken je een gestileerde vorm van een blad, hetgeen refereert naar de plantaardige tuinbouwsector. Omdat alle onderzoeksresultaten openbaar worden gemaakt is de open vorm een verwijzing naar het open en toegankelijke karakter van onze onderzoeksinstelling. Een zeshoek of hexagoon oogt eenvoudig en modern, is stevig en stabiel en is vaak ook terug te vinden in de celstructuren van planten. De nerven symboliseren de verschillende onderzoeksdomeinen. Ze impliceren ook dat onderzoek voeren geen lineair pad is, maar een zoektocht waarbij verschillende denksporen en wegen leiden tot een nieuw inzicht of oplossing. Dit nieuwe logo is ook een weergave van een plant die groeit in een beschermde omgeving. Dit weerspiegelt de zorg en de gecontroleerde omstandigheden waarmee het onderzoek wordt gevoerd."


Voor meer informatie:
Proefcentrum Hoogstraten
Voort 71
2328 Meerle
Belgiƫ
Tel: +32 (0)3 315 70 52
Fax: +32 (0)3 315 00 87
info@proefcentrum.be
www.proefcentrum.be
Publicatiedatum: