Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Dakla-Oued Ed-Dahab 27-29 september, aanmelden vóór 30 augustus

Zuid-Marokko: al nagedacht over kansen in deze groeiregio?

Marokko groeit snel en de Marokkaanse overheid investeert veel in de ontwikkeling van het land. Door de sterke economische groei krijgt ook Zuid-Marokko veel aandacht en worden er hier snel nieuwe projecten gelanceerd op het gebied van Land- en Tuinbouw, Visserij, Veeteelt, Havenontwikkeling & Renewable Energy. Het bedrijfsleven speelt hierbij een grote rol en ook het internationale bedrijfsleven wordt uitgenodigd om expertise en ervaring in te brengen.

Daarom nodigen de Kamer van Landbouw van Dakhla-Oued Ed-Dahab en de regionale directie Landbouw van Dakhla-Oued Ed-Dahab bedrijven uit om deel te nemen aan de internationale landbouwbeurs en bijbehorende B2B-activiteiten die worden georganiseerd van 27 – 29 September tijdens de 3e editie de Dakhla-Oued Ed-Dahab (Faid 2018).

De kosten bedragen 650,- euro excl. BTW voor een compleet verzorgde stand van 16 m2 inclusief events, bedrijfsbezoeken, ronde tafel, airport pick-up & drop off. Voor de eerste 10 deelnemers is er een gratis hotelovernachting, aangeboden door de beursorganisatie.

Waarom deelnemen?
  • Marokkaanse, Afrikaanse en Internationale partijen zullen aanwezig zijn met interesse in nieuwe technologieën, kennis en handel;
  • Dakhla kent een uitstekend klimaat voor land- en tuinbouw;
  • Focus op export naar Europa en Afrika;
  • Nieuwe Agricultural zone van 5.000 m2 met plannen voor sterke uitbreiding.
De doelstellingen van deze editie zijn onder andere gericht op; 1) het creëren van commerciële kansen voor de regio, 2) B2B matchmaking tussen bedrijven, investeerders en overheid en 3) het verbeteren van de kwaliteit van de producten uit de regio en het introduceren van nieuwe technologie en knowhow. De belangrijkste sectoren zijn Land- en Tuinbouw, Visserij, Veeteelt, Water en Environmental Technologies. De beurs heeft een totale oppervlakte van 3000m2 en omvat 5 poles waaronder een internationaal gedeelte waar de Nederlandse bedrijven hun kennis, technologie en dienstverlening zullen presenteren.

Activiteiten en Holland Promotie
Voor de Nederlandse delegatie zullen er tijdens de beurs ook introducties, workshops en ronde tafels worden georganiseerd waarin verschillende thema's worden besproken gericht op de toekomst van de land- en tuinbouw, veeteelt en visserij sector. Daarnaast worden er ook bedrijfsbezoeken georganiseerd om de praktijk van dichtbij te ervaren en te spreken met experts uit het veld.

Aangezien de plekken beperkt zijn is het aangeraden om spoedig aan te melden door contact op te nemen via info@cgcb.nl. Aanmelden vóór 30 augustus, bellen voor meer informatie kan met het nummer 06-42108037 (Mohammed L. Iaallala, CGCB International, organisatie - miaallala@cgcb.nl)

Voor meer informatie, bezoek ook deze Facebookpagina.
Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2018