Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kasaardbeienteelt Ontario breidt uit

Aangezien de vraag voor plaatselijk in kassen geteelde aardbeien toeneemt, kondigt DelFrescoPure fase twee aan van haar productie-uitbreiding van in kassen geteelde aardbeien van zes hectare naar een totaal van zeventien hectare voor de aardbeienteelt. De uitbreiding zal volledig uitgerold worden tegen november 2018 om te voldoen aan de marktvraag aan producenten uit Ontario van in kassen geteelde aardbeien van nationale kleinhandelaars en klanten.

"Sinds de lancering van onze YES!Berries Your Everyday Snack!™ toonden nationale en lokale kleinhandelaars enorme interesse voor onzw in kassen geteelde aardbeien uit het Ontario programma," zei Carl Mastronardi, directeur van Del Fresco Produce. "Met de toezegging van de kleinhandelaars en de vraag van de consumenten zetten we onze visie voort om de grootste in kassen en onder lampen geteelde aardbeienproducent in Ontario te worden."

De uitbreiding vertoont vernieuwende technologie voor het telen in alle jaargetijden met inbegrip van energieschermen en HPS groeilampen om een 7 hectare gecontroleerde microklimaatomgeving te voorzien om aardbeien te telen. "Door de bijkomende oppervlakte is DelFrescoPure Canada's grootste in kassen geteelde aardbeienproducent in een gecontroleerde omgeving met HPS groeilampen," voegde Mastronardi er aan toe. 

"Onze klanten willen een smakelijke aardbei met een plaatselijke smaak," merkte Ray Mastronardi op, vice-directeur Verkoop. "Door onze vernieuwende groeipraktijken bieden wij een aardbei aan met een hoge brixwaarde, vol traditionele aardbeiensmaak en wij maken enkel gebruik van een geïntegreerde plaagbestrijding om een propere en pure aardbei af te leveren."

DelFrescoPure brengt in kassen geteelde aardbeien op de markt onder YES!Berries Your Everyday Snack!™ in twee gemakkelijke verpakkingen: een 340 grams en een verpakking van 3 pakjes van 110 gram voor onderweg.

Voor meer informatie: 
Ray Mastronardi
Del Fresco Produce
Tel: +1-519-733-6101
Publicatiedatum: