Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Industrieveteraan Harry Beukelman sluit zich aan bij VoloAgri

VoloAgri heeft de aanstelling van Harry Beukelman als vicebestuursvoorzitter Marketing, Sales en Productontwikkeling aangekondigd. Beukelman heeft 16 jaar ervaring in de groentenzadensector. In zijn laatste functie was Beukelman verantwoordelijk voor de Marketing en Product Management voor Noord- en Centraal-Amerika, en daarvoor vervulde hij product- en commerciële managementfuncties bij Monsanto.



De directeur van VoloAgri, Alois van Vliet, zei over de aanstelling van Harry Beukelman: "Ik ben ontzettend blij dat we een nieuwe senior manager aan het team kunnen toevoegen om deze groeifase bij VoloAgri in goede banen te leiden. Harry's jarenlange ervaring zal goed van pas komen bij het uitbreiden van onze productportfolio."

"Ik ben erg blij dat ik deel uit mag maken van het team bij VoloAgri en om deze nieuwe fase van het bedrijf vorm te geven. Het uiteindelijke doel is om innovatieve en nieuwe producten aan telers en distributiepartners te kunnen aanbieden," legt Beukelman uit.

Beukelman zal gaan werken in VoloAgri's Operational Center in San Luis Obispo, Californië.

Voor meer informatie:
VoloAgri
voloagri.com
Publicatiedatum: