Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Chinese producent Guangzhou Bobby Agriculture:

"Verkoop van tomatenspecialiteiten aan Chinese consumenten stijgt offline en online"

In de Chinese stad Shenzhen teelt Guangzhou Bobby Agriculture Tec. op zo'n 35 hectare tomatenspecialiteiten van Rijk Zwaan. De vraag van de Chinese consument naar dit soort tomaten groeit gestaag. Mr. Tommy Qu, bestuursvoorzitter van deze producent, waardeert de goede samenwerking met het groentenveredelingsbedrijf.



"We telen verschillende tomaten, zoals minipruim, minicocktail, maar ook grotere losse tomaten en trostomaten. We hebben gekozen voor de Rijk Zwaan rassen Operino RZ, Florantino RZ, Genery RZ, Vacetto RZ, Senserno RZ en Tatami RZ. De voordelen zijn de goede smaak, het hoge brixgehalte, de goede balans tussen zoetheid en zuurheid en de mooie uitstraling en vorm. De vraag naar dit soort specialiteiten neemt snel toe in China."



Offline en online
"Bobby's tomaten zijn zeer geliefd bij consumenten en bij onze online en offline zakenpartners. We hebben een gedifferentieerde marktstrategie voor deze twee markten. Voor de offline business werken we samen met grote traditionele retailers, zoals Carrefour, Walmart, Lotus en Ole', die samen tweehonderd winkels hebben in Zuidoost- en Zuid-China. Online is onze partner JD.com, een gerenommeerd bedrijf in die business. Deze samenwerking zijn we in april 2018 gestart. Zij verkopen hun producten in Beijing, Shanghai, Shenzhen en Guangzhou."



Kennis, netwerk en diensten
"We waarderen onze nauwe samenwerking met het Rijk Zwaan-team bijzonder. Wat Rijk Zwaan onderscheidt is hun kennis van de keten, netwerk en services. Het hele team helpt en ondersteunt ons continu. We profiteren van hun kennis van categoriemanagement, wat ons helpt bij het positioneren van onze producten en bij een efficiƫntere bedrijfsvoering. Nog belangrijker is het brede netwerk waarmee Rijk Zwaan ons heeft verbonden. Onze omzet kon zo in korte tijd groeien en kan op lange termijn gestaag door blijven stijgen. In de toekomst willen we nog nauwer samenwerken met Rijk Zwaan, bijvoorbeeld door eerder proeven met nieuwe rassen te doen."

Rijk Zwaan staat op Asia Fruit Logistica in Hong Kong van 7-9 September 2018. Een brede range van snacktomaten, de nieuwe MyCubies One Bite snackkomkommer, Sweet Palermo en nog veel meer zal worden gepresenteerd. Bezoek Rijk Zwaan in Hal 5, 5-T12.

Voor meer informatie:
Rijk Zwaan
info@rijkzwaan.com
www.rijkzwaan.com

Publicatiedatum: