Dé website voor de Nederlandse groententeelt


Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende tuinders

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Nieuw bloemkoolras gelanceerd

Het Amerikaanse Mann Packing heeft de lancering van z'n gepatenteerde Caulilini Sweetstem Bloemkool aangekondigd, samen met koolvariŰteit Kale Cabbage Blend en zoete aardappel "Fettuccine".

CauliliniÖ is het nieuwste lid van de brassica familie en heeft lange, eetbare stelen en blonde, open roosjes. Het hele product is eetbaar, van bloem tot steel, en het bedrijf zegt dat het een zachte steel heeft die lichtgroen wordt na het koken. CauliliniÖ wordt gewassen en kant en klaar aangeboden, is het hele jaar verkrijgbaar en wordt aangeboden in verpakkingen van 3x2 pond.

Vorig jaar stelde Mann's een pannel van chefs aan, die een breed scala aan culinaire achtergronden meebrachten, om feedback en inzicht te geven over nieuwe producten.


 
"Na een jaar veldonderzoek zijn we er enthousiast over om deze verbazingwekkende bloemkoolvariŰteit, die het resultaat is van een partnerschap met Aruba Seed, de wereld in te brengen," zegt Rick Russo van Mann's. "CauliliniÖ is op je bord net zo opvallend als tegen je gehemelte. Het voegt textuur en geavanceerde visuele aantrekkingskracht toe aan alles van vegetarische voorgerechten tot creatieve appetizers en is al een hype onder chefs aan het worden," voegt Russo toe.

Mann's heeft ook twee andere, nieuwe voedingsitems ge´ntroduceerd: Kale Cabbage Blend en Sweet Potato "Fettuccine".

De Kale Cabbage Blend is een mix van groene kool, broccolistelen, schoongemaakte spruiten, boerenkool en radijs. De zoete aardappel "Fettuccine" is breed, plat en lintvormig. Volgens het bedrijf kan het dienen als vervanging voor pasta, als wrapvulling of verwerkt worden in toetjes.

Voor meer informatie:
Jacob S. Shafer
Mann Packing Co., Inc.
Tel: +1 (831) 796-2663

Publicatiedatum: 7-8-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: