Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nederland goed vertegenwoordigd op Cultivate '18

Tholen - Afgelopen week werd wederom de Cultivate, de grootste tuinbouwbeurs van Noord-Amerika, gehouden. Een 650 tal toeleveranciers en productiebedrijven, voor 80% afkomstig uit eigen land, bracht ongeveer 10.000 man publiek op de been. De bijeenkomst in het Greater Convention Center Colombus ging gepaard met tal van presentaties, tours en andere side-events, met lezingen en demonstraties toegespitst op alles wat de teeltindustrie behelst. In zijn huidige vorm bestaat de door AmericanHort georganiseerde beurs sinds 2014, maar al in 1929 werd de eerste voorloper ervan gehouden.

Aan de roze kleur van LED-belichting viel op de beurs niet te ontkomen en ook cannabis was natuurlijk een veelbesproken onderwerp. Het moge duidelijk zijn: de sector zit niet om werk verlegen. Het is zelfs eerder een kunst om alle projecten in de overvolle agenda's in te passen.

Uiteraard ontbraken ook de Nederlanders niet op de beurs. Onze collega's van Floral Daily en HortiDaily maakten een uitgebreide fotoreportage


Theo Kleijweg (TK-topboiler) Nico van der Houwen (Agrolux), Bram van Marrewijk (AAB NL), Danny van den Bosch (Codema) en Arie Boot, Gakon.

Justing Harding, Jason Kamphuis, Johan Solleveld en Tom van Veen op de beurs voor Prins USA.

Nieuwe naam, maar dezelfde gezichten voor Signify, dat alle activiteiten van Philips onder de nieuwe naam voortzet.

Peter Ollevier van Phormium (tweede van rechts) kreeg bezoek van Bert Neeft (Total Energy Group), Theo van de Sande (Growline) en Kees van Zeijl (Total Energy Group).